Jak vnímá žena krásu a co na to muži?

Nebudeme si nic nalhávat, každá žena se dívá na to, jaké má nedostatky. Neustále řešíme, zda nám to sluší, jestli nemáme nějaké to kilo navíc, kdy je ten správný čas na kadeřnici a kosmetiku. Většinou jsou to takové ty základní služby, které běžně ženy navštěvují. Ale pro každou ženu znamená KRÁSA něco rozdílného. Jedné postačí základní procesy, při kterých se cítí krásná a svá. Pak jsou tu ale ženy, které svoji krásu vnímají do hloubky a nespokojí se jen tak nějakou procedurou. Nepostačí jim ty běžné a základní návštěvy salónů. Pokud je vůči sobě žena náročná, pak řeší i sebemenší nedokonalosti. Nejčastější je botox, celková úprava obličeje chirurgicky, zeštíhlující procedury, zvětšení prsou a jiné. Je možnost, buď je žena závislá na úpravách sama sebe nebo ji snad k tomu dohání okolí?

Krása ženy s makeupem

Otázkou ale je, co pro každého z nás znamená KRÁSA?

Pro někoho KRÁSA znamená úplně všechno na světě. Někdo žije v představě, že pokud nebude krásný, nebude nic. Někomu postačí pouze to, že se o sebe stará základním způsobem. Pro jiné nevysvětlitelné, které se pozastavují nad tím, jak vypadají ostatní. Neměla by to být hlavně každého věc? To jak vypadáme jsme to my, ne někdo jiný. Proč se neustále máme tendenci porovnávat s druhými?

KRÁSA ŽENY ZVENČÍ NEBO UVNITŘ?

Tak tuhle otázku, by si měl položit každý z nás. Jestli je důležité mít dokonalou ženu, která oplývá krásou a tím to končí. Nebo mít zdravě krásnou ženu, která neimponuje pouze tím, jak dokonalá má prsa. Proč se většina lidí dívá na to , jaký je člověk na povrchu? Přece je to jen skořápka. Co se takhle podívat na to co je uvnitř? Možná to co tam najdete bude mnohem krásnější, než to co vidíte na obalu.

JAK TO VIDÍ MUŽI S KRÁSOU U ŽENY?

Dříve, než muž začne myslet hlavou, jaká by žena mohla být uvnitř, dívá se na to jak vypadá. Je větší pravděpodobnost, že muž se otočí za KRÁSOU ženy, než za tou, která je pro něho obyčejná. Nepřemýšlí, zda má jiné přednosti, které by ho mohli zajímat mnohem víc. Ale je to dilema, můžete mít KRÁSU, kterou to končí a nebo PRŮMĚR, který dává mnohem širší rozměr. Nicméně ať je to jak chce, KRÁSA u ženy se dříve nebo později okouká, pak se muž opět dívá po jiné.

 

Ale musíme si taky přiznat to, že každému se libí něco jiného. Ať jsou to ženy nebo muži, nemůžeme říci, že všichni se dívají je na tu samotnou KRÁSU, která je v podstatě umělá. Není KRÁSA jako KRÁSA. Všichni vlastní KRÁSU, i když každý jiným způsobem.

Přirozená krása ženy

MUŽI A KRÁSA

Nejsou to jen ženy, které se snaží nosit KRÁSU. I muži se rádi o sebe starají. Je sice pravda, že ne v takovém měřítku, ale čas se mění a muži k tomu mají také sklony. Netráví jen ženy spousta hodin v salónech nebo u zrcadla. U mužů je k vidění častější návštěva u kosmetičky a jiných zařízeních, než tomu bylo kdysi. Možná se chtějí vyrovnat ženám nebo si prostě jen tak řekli, že chtějí mít taky svoji KRÁSU.

Je KRÁSA to důležité nebo jen pouhým okem klam?